MT-REPORT

Sporočilo rumenim jopičem in SOS

Da ne bom pljuval samo po liberalni levici, ki si zasluži tehtno dozo kritike. Na novo nastajajoče nacionalistične grupacije kot so Rumeni jopiči in SOS (Slovenska obrambna straža), ki sicer upravičeno opozarjajo pred problemom migracij in grožnjo procesa globalističnega postmoderniziranja slovenske kulture, se po drugi strani redno asociirajo z SDS, podrepno stranko Janše in njegovih ameriških gospodarjev.


Janša je skupaj z levoliberali druga stran istega kovanca, saj prav tako kot oni zagovarja plenjenje slovenskega nacionalnega bogastva s strani privatnega kapitala. SDS samo retorično svari pred migracijami, v praksi pa z največjo radostjo profitira od njih. Nadalje so janšisti stekli podporniki Ukrorajha, ki je fašistična stvaritev zahodnih finančnih mogulov in sovražnik vsakršne ideje o panslovanstvu, saj genocidira etnične ruse (ta ideja se slovenskim nacional socialistom pogosto rada dopade).


Segmenti samoproklamiranih nacional socialistov imajo hudo površne predstave o zgodovini. Čislajo narkomana Hitlerja, ki je pobil na desetine milijonov Slovanov (naših bratov in sester), prav tako pa ga je financiral zahodni kapital in je zato popolnoma izdal socializem tako v teoriji kot praksi. Hitlerjev rajh je bila militarizirana, imperialistična oblika kapitalizma, ki je sproduciral materialno in politično bedo. Za razliko od tega je Stalin kot pravi nacional socialist v dveh desetletjih oživel patriotizem emancipiral sovjetski delavski razred in državo iz njive izstrelil v vesolje. Slovane je Stalib rešil pred Hitlerjevim genocidom in ekspanzionizmom.


Pravi nacional socialisti nismo imperialisti, ampak spoštujemo suverenizem ostalih narodov. Prav tako jasno vidimo čez zahodno propagando, ki skuša naše pretekle boje žigosati za diktatorske in neupravičene. Jasno nam je, da se zahodni mediji kot pes teče lažejo o ruskem in kitajskem "imperializmu", narodnoosvobodilne boje komunistov (prave nacionalizme) pa žigosa za sovražne, ker se ne pokoravajo diktatu dolarja.