MT-REPORT

Slovenska levoliberalna kulturna in umetniška estrada je sramota

Nekaj ne razumem. Zakaj se akterji kot sta npr. Boris A. Novak in Makarovič postavljajo na stran NOB, če pa sta v 80. Letih brezsramno navijala za sesutje jugoslovanskega socializma?


Prav tako ne razumem, zakaj tovrstni ljudje ne izpostavljajo totalnega podna, ki se imenuje Golobova vlada. Živimo slabše kot smo živeli pod Janšo (dražja hrana, stroški, stanovanja), ampak očitno to kulturnikom kot sta te dva človeka nič ne de, ker imata itak polno rit vsega in nista ogrožena tako kot 30 procentov slovencev, potisnjenih v revščino. Ali pa na njenem robu.


Jasno je, da si naši kulturniki ne upajo gristi levoliberalne roke, ki jih hrani. Pripravljeni bodo trobiti v rog ustaljene levičarske alternative, dokler jim bo to omogočalo preživetje in položaj. Anti janšizem je super način kako danes preživeti kot kulturnik.


Makarovička in zajeten del liberalne levice sta dober primer, kako dandanes NOB in socializem izkoriščajo oportunisti za nabijanje političnih točk in za onemogočanje radikalnejšega političnega gibanja. Pravim NOBovcem je jasno, da sta naša globalistična levica in desnica prodana tujim gospodarjem in zvesto delata po njihovem nareku.