MT-REPORT

Rumeni jopiči so bolj based od levolibov

V kateri dimenziji živimo? Še desničarji (s strani liberalov oklicani neonacisti) kot so Rumeni jopiči poznajo resnico o Donbasu. Jasno jim je, kako so pravi (ukrajinski) neonacisti desetletje izvajali fizično, psihično, ekonomsko in politično nasilje nad rusko etnično manjšino v Donbasu. Jasno jim je, da je Rusija po Ukrajini udarila po letih neonacističnega neupoštevanja mirovnih sporazumov in NATOvega širjenja proti mejam Rusije, navsezadnje pa zaradi Zelenskijeve ofenzive proti donbaškima republikama z namenom zavzetja Krima teden in pol pred pričetkom uradne invazije.


Medtem je za levoliberale in na splošno mehke levičarje, samoproklamirane zaveznike delavskega razreda in zagovornike socialne pravičnosti, vse opisano zgolj kremeljska propaganda, tisti, ki jo redno povzemamo, pa smo Putinovi plačanci in zagovorniki "ruskega imperializma". Levolibi in podobni podrepniki anglosaksoncev podpirajo militaristično psihozo, ki nam jo kuha Washington skupaj z glavami EU in zavračajo vsak poskus sklenitve miru.Rusija jih je namreč predlagala že kar nekaj! Vse za neodvisno Ukrajino pod diktatom globalnega kapitala, ane?


Iskreno več nimam upanja v mainstream, NGOjevsko levico, ki reciklira najbolj poceni poante zahodne imperialistične propagande. In potem se levica čudi, zakaj je konzervatizem skupaj z desnico čedalje bolj popularna politična izbira?