MT-REPORT

Roman Kuhar

Zame pa nič ne smrdi bolj od institucionalnih levoliberalcev kot je sam Kuhar. Kot lahko vidimo imamo spet opravka s tipično retoriko progresivca, ki s poceni moralizmi ustvarja abstraktno, od realnosti ločeno kategorijo tradicionalne družine. In s tem poskuša za odklonilne getoizirati vse tiste, ki se ne ujemajo s predstavami buržujskega, psevdoznanstvenega diskurza.


Namesto, da bi se Kuhar poglobil v RAZREDNO, MATERIALNO strukturo klasičnih družin, saj so te pogostokrat na dnu družbe in posledično tudi najbolj podvržene fenomenom nasilja in ostalih nevšečnosti, se raje zavija v pretenciozen liberalni hvalospev samemu sebi, intelektualcu, ki je prepoznal zategnjenost naše primarne družbene enote.

Neoliberalizem in kapitalizem sta tista, ki sta s šparanjem, kulturno degradacijo in izkoriščanjem popolnoma razkrojila tradicionalno družino. Ni se kar sama po sebi in zaradi zavestnih namer njenih članov.


Verjetno je po Kuharju alternativa "klasični družini" ta hip nišna reklama idilične maloburžuazne družinice dveh istospolnih, opranih s povsod štancano eko, feministično in LGBT propagando, orodja velikih korporacij in "woke" stražarjev kapitalističnega propada.


Temu rečemo pravi socialisti, "ne hvala".