MT-REPORT

Orban svari pred 3. sv. vojno

Viktor Orban, s strani liberalcev oklican "skrajni desničar" ima očitno več možganskih celic od levičarjev, ki v Rusiji vidijo grožnjo zahodu. Ali pa kar neposredno navijajo za NATO in EU imperializem. Orban je trenutno poleg Fica edini človek v evropski politiki, ki opozarja pred popolnoma fanatičnimi tendencami naših vladajočih zahodnjakov. Te ljudje nas dobesedno vlečejo v 3. Svetovno vojno!


Jasno je, da je to obkladanje z žaljivko "desničar" in "konzervativec" s strani liberalcev postalo splošen del t.i. cancel culture, ki skuša kakršnokoli od kvazi "civiliziranega", racionalnega diskurza (ekvivalenta vladajoče propagande) izstopajočo mnenje žigosati za ekstremistično. S tem liberalci preprečujejo materialistično, dialektično mišljenje in delijo narod po liniji "razsvetljenih" in "neumnih".


Resnica je, da je realnost veliko bolj komplicirana in da Orban ter podobni voditelji niso zgolj konzervativci ampak tudi suverenisti s konkretno vizijo prihodnosti za svoje države. Čeprav niso anti kapitalisti, pa sigurno navijajo v prid anti imperializma, ker so pravilno uvideli, da je EU postala suženj Washingtonovih diktatov in drvi v apokalipso.