MT-REPORT

Novi teroristični napadi v Rusiji

V Dagestanu in Abhaziji je pravkar prišlo do zaporedja terorističnih napadov, v katerih je bilo ubitih nekaj ljudi, več deset pa ranjenih. Tu ni za reči nič novega. Imperij iz druge strani atlantika si skupaj s svojimi evropskimi hlapci še naprej prizadeva za to, da bi s širjenjem terorja in hibridno vojno destabiliziral največjo državo na svetu.


Seveda pričakujem, da mi bo nadobudni establišmentski novinariat ponovno oponiral pri tej tezi, saj ne ponujam nobenih konkretnih razlogov za vmešanost anglosaksonskih varnostno obveščevalnih služb v potek teh dogodkov. Kaj bi navsezadnje zahod pridobil z teroriziranjem Rusije, ki trenutno dominira na ukrajinskih bojnih poljih, prav tako pa si z obratom na vzhod po nabitih sankcijah obeta tudi ekonomsko blaginjo, ane? Kdo pa je še videl, da bi zahod z mobilizacijo islamističnih terorističnih celic zganjal operacije takega dometa?


Zgovorno je, da ta nadobudni novinariat prav tako ležerno piše o temu, kako je Nataša Pirc Musar odšla v Kijev podpisat varnostni sporazum, v katerega bo Slovenija čez leta zmetala na milijone evrov in dokončno zapečatila svojo usodo kot hlapčevska dama interesov zahodne unipolarne hegemonije.

In potem se naši vodilni imperialistični levolibi sprašujejo, zakaj toliko sovraštva v tej naši družbi.